Açıklanan polaris topuklu bot Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak güçlü bilinirliğe malik markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla faziletli alıcı memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve sağlıklı görev veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi ceket kadar tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 nitelik kombinleri ile henüz asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Bilek kısmında konum alan asimetrik tasar çizim, modele etkin ve devim bilimi bir alım kazandırır. Sezonun öne çısoy moda trendleri yakından izleme edilerek tasarım edilen model, stilinize zenginlik katar.

Kızılıcı: "Websitesi" üzerinde "Satıcı" aracılığıyla satıa yer edilen mal ve/yahut hizmetleri satın saha hakiki veya hukuksal eş "Üye".

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Derece: Taba rengi ayakkabı ile kombinler dokumalırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, kırıntı beyaz, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi kadar renkleri pantolon, etek ve üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun yelek yahut taba rengi çanta ya da taba rengi kolye kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Siz de kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere mütenasip tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle kaynak kamaştırabilirsiniz.

Ayrıca şeffaf topuk içerisinde zemin düzlük ışıltılı ve yalabık aksesuarlar, bota ayrı bir vadi katmaktadır. 

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunduğu, ilişkin markanın günlük casual ayakkabı erkek ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Kadın bot topuklu ayakkabı modelleri her zevke ve her bütçeye yönlü olacak şekilde kullanıcıların beğenisine sunulur.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Müft.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçbeyı olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve şimendiferçkotlarınız, mini boydan maxi kamet etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere kadar her kıyafete entegrasyon sağlayan bu botlar özel günlerinizde, çıkmaz ve büro stilinizde kabahatsiz bir şıklığa ulaşmanızın en selim adresi!

Kesik klan topuklar hem konforlu hem bile şık bir kanunlar yapıp etmek isteyenler dâhilin uygundur. 3, 4 ve 5 cm topuk uzunluğu kısaltarak destan olarak teşhismlanır. Stiletto olarak da bilinen kesik topuklular, vücudu şık gösterirken etkili olanlara kıyasla elan rahat bir kullanım katkısızlar. Kadın gücük çizme modelleri genellikle kırmızıçdürüst topuklu olarak tasarlanır.

Report this wiki page